Nytt år, nya möjligheter

Kul att ni hittade hit! Det har blivit år 2020 så jag tänkte starta det nya året med en egen domän och en splitterny blogg. Den kommer fortfarande innehålla samma saker, mitt liv, min hund och mina åsikter. Jag vet att ni alla inte håller med om det jag tycker och tänker, men det är de som gör allt lite intressantare. Kom gärna med era egna åsikter och var inte rädda för att diskutera, livet är ganska tråkigt om alla hade tyckt samma sak. Utan er läsare hade jag inte fortsätt blogga, är så underbart uppskattat när ni kommenterar och sprider mina inlägg vidare.

På min Instagram hade jag tänkt satsa på enbart modellbilder, så jag håller sakta men säkert på att rensa ut den från andra bilder. Så om ni vill se vardagliga bilder så får ni fortsätta besöka min blogg. För er som inte följer mig på Instagram så hittar ni mig HÄR


Är du fotograf och vill köra TFP?
Hör gärna av dig i såfall, jag letar jämt efter nya samarbeten.


Hoppas ni haft en bra start på det nya året så hörs vi vidare.
Ta hand om er alla ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: