Hundöl och hundpepparkakor

Den där fyrbenta saken, han har inte fått så mycket uppmärksamhet sen nyår. Inte så konstigt, men man får ju lite dåligt samvete när han bara får komma ut för att göra sina behov och inget mer. Så idag blev den en dag ägnad för Hacko. Vi började med att möta upp lilla Prins och hans matte för att sedan ge oss iväg mot s:t eriksplan och Dog bakery där Hacko fick dricka öl med biffsmak och äta pepparkakor.

Hacko och Prins på Dog Bakery

Efter vi hade fikat var det dags för Hacko att få leka av sig, trodde jag. Det var tre mellanstora hundar i gården när vi kom, alla flydde nästan direkt. Vi väntade en stund och till sist kom den en tik, som var lite blyg och försiktigt. Hacko försökte verkligen få igång henne, men hon va bara grinig och sa ifrån hela tiden. Så ingen lyckoträff denna gång, men förhoppningsvis är han lite nöjdare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: