En dag på landet

Tisdag, ledig dag.
Idag blev det en sväng till Heby för att hämta min älskade Subaru och lämna tillbaks skruttforden, trodde vi. Vi fick med oss skruttforden tillbaka och lämnade polon i byte då den har börjat krånglat. Älskar att jag har en far som är så underbar snäll och ställer upp när man har bilproblem. ❤


Passade även på att hälsa på lilla lilla Luna, eller i alla fall kollade på henne. Jag är inte sådär jätteförtjust i barn, så hon får gärna bli nåt år äldre innan jag börjar skämma bort henne som den bästa gudmor jag är. Försökte även att hon skulle heta Nathalie i mellannamn, men hennes tråkiga föräldrar tyckte inte det. Luna Nathalie, hur snyggt är inte det liksom? Tänkte lägga upp en bild på henne, men lyckades inte få någon bra. Jag har tydligen inte lärt henne att vara fotomodell än. Händer som täcker ansiktet är kanske inte den bästa posen.


Träffade även Chezz, min ko. Eller stut kanske det heter när det är en kastrerad tjur? Måste kolla till honom varje gång jag är där så han inte har skickats på slakt. Tydligen tycker vissa människor att det är bättre att äta upp honom än att låta honom leva. Förstår inte hur man kan äta sådana otroligt trevliga och mysiga varelser. Om jag hade plats hade han fått kommit hem till mig och blivit en sällskapsko (sällskapsstut?). Han är sådär gulligt blyg och nyfiken, lite försiktig av sig men vill gärna komma fram och hälsa. Men han vågar inte tränga sig igenom resten av kossorna som ska fram och slicka på en. Visst är han gullig?

3390 Chezz

2 kommentarer på “En dag på landet

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: