Vill man vara fin får man lida pin

Fredag, solen skiner i Stockholm och jag är ledig!
Eller ledig från jobbet är inte detsamma som att vara ledig, schemat är ganska fullspikat ändå och man måste passa på att göra sådana saker man inte kan göra när man jobbar. Till exempel att göra en brasiliansk vaxning. Så det har jag roat mig med idag, ett skönt break från städningen och allt fixande inför visning på söndag. Och för er som aldrig gjort brasiliansk vaxning förut, gör det! Så jävla skönt att slippa raka sig där. Välj en salong som kör med sockervax. Jag har vaxat mig länge men det är nyligen jag upptäckte sockervax, mindre smärta och huden blir inte lika irriterad efteråt. Enda nackdelen är väl kanske att de allra finaste fjunen inte följer med, men det fixar man lätt själv med en pincett sen.

Nu ska jag bara dricka upp teet sen är det fullfart med städningen igen. Ni vet väl om att ni kan följa min blogg? Då får ni ett mejl varje gång det finns ett nytt inlägg att läsa.

Ha en underbar fredag och helg!

Gör sällskap med 7 andra följare

2 kommentarer på “Vill man vara fin får man lida pin

Add yours

  1. Vet inte om jag skulle kalla det att roa mig men alla har vi olika smak 😛
    Man roar sig med olika saker när man är ledig. Rutiner är jag dålig på överlag men försöker iallafall städa och få undan lite när jag har tid. Men jag ser gärna hur fint det blev när du e klar därhemma inför visningen 🙂 Å vad har du mutat Hacke med för att han inte ska skräpa ner under tre dagar 😀

    Gilla

    1. Det ska vara precis lika fint som på fotograferingen, skillnaden nu är ju att vi inte bara kan ställa allt skit utanför utan alla saker har fått hitta sin egna plats i förrådet 😅 Äsch hacke jobbar ju på dagarna, och i hans koja ser det nog förjävligt ut

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: