Dan före dan före dopparedan

Dan före dan före dopparedan.. Eller ja, dagen före visning.

Vill börja med att säga förlåt, jag hade tydligen stängt av kommentars möjligheten på mitt näst senaste inlägg. Gå gärna in och lämna era tankar direkt, inlägget hittar ni på https://missnoctiz.com/2020/01/09/jakten-pa-dromvikten/


Så, vad ska jag skriva för kul idag? Inte en blekaste j*vla aning. Jag håller på att stressa ihjäl mig själv till döds, fastän allt i princip är klart. Jag kan liksom inte bädda sängen eller snygga till soffan idag, för både jag och hunden ska sova. Och ja, den där bortskämda saken får ligga i soffan och han har börjat gjort det mer än vanligt nu. Men han är ju så otroligt söt! Så antar att jag förtjänar att luta mig tillbaka, dricka mitt te och skriva ut mina tankar till er.

Jag har även börjat bokat in lite fotograferingar, eller ja två. En är bestämd tema på, men den andra vet jag inte riktigt vad vi ska ta för bilder. Har ni några förslag? Och nej Lisa, inte mig fullt påklädd som en nunna. Det behöver inte vara lättklätt, men gillar när det är lite lätt utmanande och sensuellt. Snart borde jag ha kroppen till att köra lite boudoir och inviga mina snyggaste Calvin Klein underkläder. Awesome!

Ni får ha en underbar lördag, ta hand om varandra!

3 kommentarer på “Dan före dan före dopparedan

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: