Sista visningen

Då var det dags för andra och sista visningen. Och helvete vad man kan skita ner på en dag. Men efter lite snabb städning så var det dags för oss att bege oss ifrån lägenheten. Planerna var att vi alla tre, hunden inräknad, skulle iväg och käka lite mat. Vi har ett ställe på Lidingö som är hundtillåtet och ska ha jättebra mat, men som klart hade stängt hela januari.. Så det blev Phil’s burger på Gärdet istället. Hamburgaren var helt okej medan efterrätten var utsökt! Oturligt nog så var jag så hungrig att jag glömde ta bild på båda hamburgaren och efterrätten. Men ta en fried cookie dough till efterrätt så kommer ni bli nöjda 😉

Sen var det dags att åka hem och se hur det hade gått. Inte lika stor lycka idag, men förhoppningsvis ska det gå bra ändå. Vi håller tummarna att det ramlar in lite bud under morgondagen.

Nu ska vi förhoppningsvis kunna leva och bo i lägenheten, och det ska bli skönt att få ta en varm dusch. Har inte vågat använda duschen sen jag gjorde rent den ifall jag skulle råka skita ner den. Minsta lilla skit syns ju på dom där glasväggarna. Så fick bli en dusch på jobbet i stället.

4 kommentarer på “Sista visningen

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: