Det ska firas med champagne

Min hjärna slutade fungera vid kl 15 idag..
Vet inte varför för det har verkligen vart aslugnt på jobbet idag. Men den ville ge upp. Och hörde en jätterolig sak idag som har hänt på jobbet, men kan som vanligt inte berätta. Eller roligt var det väl inte, kanske inte exakt då det hände, men nu efteråt. Försökte kolla om det stod någonting på nyheterna men hittade inget, så ni får helt enkelt fortsätta vara nyfikna. Om det dyker upp någonting så länkar jag det.

Budgivning har gått över förväntan och är avslutad, nu ska bara avtal skrivas. Så kanske inte skrika ut glädjen än, men förhoppningsvis snart så. Efter avtalet är skrivet ska det firas med fin champagne. Något tips på vad man ska köpa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: