Trolljägarna

Shit alltså, vad händer med mig. Jag var tvärsäker på att jag publicerade mitt inlägg igår. Men såg nu när jag skulle skriva ett nytt att jag inte hade gjort det. Det var färdigsskrivet och allting, men inte publicerat. Så nu får ni två inlägg på en och samma gång, kul va?

Robert Aschberg var förbi på jobbet idag och spelade in lite, jag antar att det var till trolljägarna för Frida Boisen var med också. Och troligtvis kommer jag synas då jag är den som öppnar dörren åt dem. Andra kollegan sprang in och gömde säg när de fråga om de var okej att filma. Men det är klart, alla tycker inte om att synas lika mycket som jag gör. Speciellt inte när vi har det yrket som vi har. Men så håll ögonen öppna så kanske ni ser mig i tvrutan på ett litet hörn sådär. Alltid kul när det händer lite udda saker i sin vardag.

Imorgon är jag ledig och det händer lite mer saker, så vi hörs då så har jag förhoppningsvis goda nyheter att ge er. Håll tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: