Everything is awesome

√ Arbetsintervju
√ Sälja lägenheten
√ Komma iväg till gymmet

Helt enkelt en awesome dag! Allting har flutit på som det ska. Arbetsintervjun som personlig assistent gick bra, de tyckte om mig så jag ska få komma tillbaka för en andra intervju. Jag hoppas verkligen på det här jobbet, för jag kommer ha tid till att plugga på jobbet och utanför i så fall. Eller ägna mig mer åt lite fotograferingar och sociala medier som jag har fått upp ögonen för. Det känns bara så underbart bra. Det är långa pass, dygnspass, så det blir ju inte så många i månaden. Tjejerna verkade grymma, och de ville mest att man skulle hålla sig i bakgrunden. Så det blir perfekt för mig som inte är så social av mig.

Och lägenheten är nu såld, problemet vi har är att killen vill och ska få flytta in 40 dagar tidigare innan vi får tillträde till vårt nya hus. Jag hoppas det går att lösa så att vi får komma in tidigare. Varken vi eller syster vill att vi flyttar in till henne, men hon är i alla fall snäll och låter oss göra det ifall det behövs. Hyran har hon dock inte sagt, så hon kanske kommer tvinga av oss en hel förmögenhet. Gick en sväng med hunden längst vattnet idag, och det kändes lite ledsamt att vi kommer lämna Lidingö. Jag gillar den här staden, synd bara att det är så dyrt att köpa något här. Men vem vet, vi kanske kommer tillbaka förr eller senare när vi blivit miljonärer.

Sista saken på listan, gymmet! Har haft ett uppehåll på fyra månader, men idag blev jag sugen på att åka dit en snabbis. Och det var så kul! Jag körde säkert på för hårt fastän jag tänkte att jag skulle ta det lugnt så jag inte får så mycket träningsvärk. Men vi får se imorgon.

"Everything is awesome, everything is cool when you're part of a team
Everything is awesome, when you're living out a dream

Everything is better when we stick together
Some have said you and I are gonna win forever?"

Det blev svartvitt tema på Instagram idag så jag tänkte att vi kör svartvitt här också.

Gör sällskap med 7 andra följare

En kommentar på “Everything is awesome

Add yours

  1. Så härligt att läsa att allt är så bra för dig, klart välförtjänt 🙂
    Ser fram emot att höra mer om jobbet imorgon och se din träningsvärk 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: