Varför kan inte folk förstå att man inte gillar barn?

Jag har haft en tokhärlig helg. Den började med lite jobb i fredags och kvällen avslutades med mat på Pinchos med en kompis (themptander.com). Lite tråkigt att de har sånt dåligt utbud av vegetariska alternativ i Stockholm, vi övervägde faktiskt att åka till Uppsala för där hade de mer och godare rätter att välja mellan. Men det får bli en annan gång. Drinkarna är ju awesome som vanligt. Jag har letat men aldrig hittat ett bra mysigt uteställe i Stockholm med goda drinkar och sköna soffor, någon som vet vart det finns? Än så länge är det Pinchos som har mina favoritdrinkar men inte direkt så man går dit för att föra.

Lördagen bjöds på den andra delen av arbetsintervjun. Jag har inte fått svar på om jag har fått jobbet eller inte, de hade många intressanta sökande så de skulle fundera någon dag. Men jag håller tummarna för att det blir jag. Skulle vara så underbart att få byta jobb. Håll tummarna för mig!

Andra delen av lördagen var vi på Leos lekland med mina systerdöttrar Edla, Alva och Luna. Enda fördelen med barn är att man får leka. Jag la upp på min instagram story igår när jag var på Leos, och en del följare skrev till mig och frågade om jag hade barn. När jag sen svara att nej aldrig, jag gillar inte barn så fortsatt de att skriva att barn är så underbara, du kommer bli en bra mamma en vacker dag. Varför har folk så svårt att förstå att en del människor inte gillar barn?! Jag är glad att mina systrar vet min inställning till barn, jag älskar alla mina systerdöttrar och snart systerson. Men jag står inte ut med allt gap och skrik så länge, det är kul att se dem en stund men sen blir det bara jobbigt. Och min guddotter Luna får vänta nåt år innan hennes gudmor engagerar sig och håller henne för första gången. Eller ja, på dopet blir väl första gången jag kommer hålla i henne.

Idag kommer bli en lugn dag med lite löpning och matlagning. Jag tror jag har börjat tagit upp träningen igen, har vart en gång på gymmet, tränat en gång på jobbet och idag blir det löparpremiär i solskenet. Hejja mig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: