Hej förkylningen!

Jag har ju som sagt hittat tillbaka till träningen, lite för mycket. Ni vet i början när man kommer igång, energin bara sprutar ut och man är så taggad på att hålla igång så man gör någonting nästan varje dag fastän träningsvärken skriker. Lyssna inte på er själva. Det kommer sluta med att ni blir sjuka, som jag blev. Så hej förkylningen! Trevligt att du är på besök men åk gärna någon annanstans snart så jag kan fortsätta träna.

Något annat, inte hemskt, men blev tvungen att googla. Man går upp i vikt när man börjat tränat. Och jag visste det, men tänkte det sjunker väl snart. Men nej då vågen visar 1,5 -2 kg mer än vad jag vägde innan jag började träna. Och det är inte för att jag har blivit fetare, utan tydligen så blodsätts musklerna mera för att orka. Så vi får se när siffrorna på vågen vänder. Om jag hade vart smart hade jag mätt mig istället, men mycket enklare att ställa sig på en våg än att hålla på med ett måttband. Men jag känner mig lättare och snyggare, och det är huvudsaken.

Snart ska jag krypa ner i soffan och försöka bli piggare! Men först ska jag åka in till stan för att skriva på ett anställningsavtal 😉

Gör sällskap med 7 andra följare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: