Gör exakt precis det du vill göra

Det var nästan exakt ett år sen som jag gjorde min senaste plåtning. Men idag var det dags igen, med bästaste Tomas. Jag har bara skickat modeller till honom, brudparet som behövde fina bilder till inbjudningskorten och syster som ville ha gravidbilder. Men idag var det min dags att få stå framför kameran, och jag tror vi lyckades jävligt bra. Kändes lite ovant, och visste inte alls vart jag hade min kropp. Men Tomas lyckades guida mig, och som vanligt hade vi askul. Man vet att en fotografering är lyckad när man på vissa bilder asgarvar. Avslutade kvällen med att fira med Max, en megaburgare till mig och en cheeseburgare med bacon till hunden. Måste ta tag i kosten igen, men svårt när man är sjuk och tycker synd om sig själv.

Tror jag precis insåg varför jag inte har studsat av glädje för allt positivt som händer i mitt liv. Jag menar, det är ju trots allt stora förändringar och allt jag någonsin velat. Ett hus utanför stockholm, ett nytt jobb och ett perfekt förhållande. Men med tanke på hur jävla skit jag har mått av min arbetssituation, inget ont om arbetet, jag gillar det, men har aldrig hittat en plats som jag velat vart på till 100%. Så känns det som jag slösat bort flera år på att må skit, och vägen tillbaka till att må fullkomligt bra är långt borta. Den här förändringen kom bara försent, men jag behöver den och jag ser framemot när flytten är klar, när jag börjat på mitt nya arbete och börjat plugga. Då äntligen kanske jag kan börja träna någon form av kampsport, jag och hunden kan troligtvis börja cykla och jag kan förmodligen må så bra som jag bara kan göra.

Så en fin sammanfattning och ett gott ord, stanna inte kvar, gör precis exakt det du vill göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: