Nytt jobb

Tänkte skriva det här inlägget igår, men jag var så slut så jag hamnade i sängen framför Netflix och Sex Education med glass.

Förstår inte varför jag hoppar av lycka, jag borde göra det, allting liksom klaffar. Allt förutom min förkylning då. Jag var och skrev på ett nytt anställningsavtal igår för Assistans i balans, så jag ska alltså börja jobba som personlig assistent. Jag är skittaggad! Hon jag ska jobba med verkar vara en helt amazing tjej och jag tror det här jobbet kommer passa mig perfekt. Ingen framtidsyrke, men det jag behöver nu är bara ett jobb jag trivs med och en mer uppstyrd vardag. Så det kommer bli dygnspass, ungefär 7 dygn i månaden. Fattar ni hur mycket fritid jag kommer ha rent teoretiskt? Sen att jag aldrig lyckas ha fritid ändå det är en annan sak..

Vissa har vart lite frågande för de tycker jag byter ner mig. Och ja egentligen gör jag väl det, jag får sämre betalt och personlig assistent har väl lägre status än vakt. Men det är ju inte därför jag gör bytet. Det är för att komma bort från bevakningen, kunna ha ett jobb där jag kan plugga samtidigt, kunna komma tillbaka fullt ut och bli människa igen. Och dessutom lättare kunna ha hund och slippa ha hundvakt hela tiden.

Allt är bara helt underbart just nu! Hoppas det håller i sig.

En kommentar på “Nytt jobb

Add yours

  1. Så länge du trivs med livet och jobbet är det inte att byta ner sig 🙂
    Huvudsaken är att man gör något man trivs med, lättare sagt än leva efter jag vet, men du gör helt rätt!
    Jag e så glad att allt flyter för dig nu, ska bli så kul se nya huset också! Och så hoppas jag du får in mig i lite av all din nya fritid 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: