Hacko goes kändis

Inte bara jag som syns mer i sociala medier, nu ska även min hund synas eventuellt. Fick ett mejl igår från ett engelskt bolag där de ville köpa rättigheterna för en film på hunden jag har på Instagram. Den är ganska söt och rolig. Han älskar att krafsa på isen och jag lyckades precis få upp kameran sekunden innan han ramlar framlänges på huvudet och sen blir det bambi på hal is när han försöker komma upp. Så om ni ser den filmen, eller min hund någonstans så säg till. Jag håller tummarna att han tjänar storkovan för jag får betalt utefter intäkterna. Tror jag, hoppas jag. Kollade inte upp företaget allt för noga, men läste igenom avtalet i alla fall innan jag skrev under.

Ni hittar filmen >>HÄR<<

Jag har även funderat på att skaffa ett Instagram konto åt Hacko. Han är ju så otroligt söt att kolla på, speciellt med hans puppyeyes. Så om jag får 10 läsare som tycker att det är en bra idé och som lämnar ett litet märke efter sig i kommentarerna så skaffar jag ett konto åt han. Tills dess får ni nöja er med dessa otroliga bilder på han!En kommentar på “Hacko goes kändis

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: