Sådär fin knubbig

Bilderna har kommit! Så jävla underbart att se resultaten från fotograferingar. Och denna är jag helnöjd med! Oftast tycker jag det bara brukar vara någon enstaka bild jag blir nöjd med, men här var det verkligen full pott. Och fastän jag är lite ”knubbig” så blev jag sådär fin knubbig på bilderna. Asnöjd! Och trivs med min kropp fastän jag egentligen vill vara lite smalare. Men så länge jag inte har valkar som hänger åt varje håll så är jag mer än nöjd.

Jag fick även något infall idag och ville sola solarium. Kollade runt på olika solarium och jävla vad dyrt det är i Stockholm! Över 100 spänn för 10 min, vad är det för jävla rån?! På Lidingö finns det ett solarium, stod inga priser eller så mycket information på hemsidan. Men jag chansade och gick dit idag. Och jag kommer besöka stället flera gånger, garanterat. Kanske inte den fräschaste lokalen, men fina solarium och så jädrans billigt. 10 kr per 2 min. Det sämsta var väl att det inte fanns några gratis ögonskydd att låna, som det finns ute på landet. Så blir till att köpa ett par egna nästa gång. Är ju dessutom lite mer hygieniskt med egna. Och måste komma ihåg att tejpa ärren, glömde det..

Vad hände med alla solarium btw? Förr i tiden fanns det typ i varje hörn. Har det blivit mindre populärt eller har kommunerna satt stopp för de flesta verksamheter? Finns det någon annan metod man använder idag för att hålla sig brun? Jag hänger verkligen inte med i svängarna. Jag trivs ganska bra i min likbleka kropp, men ganska skönt att få lite sol på sig ibland.

2 kommentarer på “Sådär fin knubbig

Add yours

  1. Tror folk fått upp ögonen mer med riskerna att sola solarium, samt att det är mycket hälosammare med spraytan etc 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: