Två lediga dagar och två plåtningar senare

Två lediga dagar och två plåtningar senare så är jag tillbaks på bloggen!

Igår kom Glamoursmurf (fråga mig inte om hans riktiga namn, jag är sämst på att komma ihåg namn) hem till mig för att plåta hemma hos oss. Han hade ascoola masker och harness med sig. Jag blir nästan som ett barn på julafton när fotografer har egna häftiga kläder. Så otroligt kul att fota i något annat än sina egna kläder. Och ni som känner mig vet ju att jag inte tycker det är speciellt kul att shoppa kläder så mitt förråd med häftiga awesome kläder till plåtningar är minimal. Så om ni har något coolt ni inte längre använder så vet ni vart ni kan skicka det 😉 Vi körde 3 olika set, och två av seten ska vi skicka in bilder till en tidning. Så håll tummarna att vi blir publicerade.

Och idag var det plåtning med Helsingphoto i hans studio. Även han hade ascoola kläder jag fick låna. Allt från snygga kjolar, till när kläder och allt däremellan. Dock så brukar han nog fota lite smalare modeller, för vissa saker va typ omöjligt att komma i. Men han hade ett harness med kedjor som var så snyggt, glömde fråga vart han hade köpt det.. Inte smart, lär nog skicka ett mess och fråga för det vill jag ha. Bilder får ni förmodligen se så fort jag fått dom, annars så dyker de upp på Instagram.

Nu har jag ingen mer plåtning inbokat, men har två på g. Har bara inte riktigt spikat datum ännu eftersom det blir lite mycket med flytt och allting. Så lite mer fokus på det och lite mindre fokus på nya bilder. Här nedan får ni lite bilder som jag tog med Tomas Kullström Photography.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: