Lycka!

Vet ni, jag är typ överlycklig! Strax före jul nån gång hittade jag en ryggsäck som jag ville ha. Men eftersom det var strax innan jul så önskade jag mig den istället. Julen kom och ingen ryggsäck i klapparna. Skulle gå in på hemsidan och beställa den själv, spårlöst borta, inte ens ett tecken på att den hade funnits. Har kollat på den hemsidan, och typ tusen andra, i hopp om att jag skulle hitta den eller någon lika snygg. Men nej då, ingenting dök upp. Tills idag! Letade efter ett sånt där snyggt harness som jag hade på plåtningen igår. Har inte hittat exakt likadant, men ett snarlikt. Och bara för skojs skull gick jag in och kollade efter kängor och ryggsäck också. Och där fanns den! Min efterlängtade ryggsäck! Det fanns bara två kvar i lager, funderade ett par minuter. Men sen tryckte jag hem den och ett harness. Lycka! Nu gäller det bara att mina kängor jag hittade för ett år sen, men aldrig beställde, kommer tillbaka.

Tänkte vara snäll att ladda upp en bild på den så ni fick se. Och snacka om tur! Den är slutsåld nu igen. Men här har ni den. Asgrym visst?

Bild hämtat från www.emp-shop.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: