Jobbdag 1 av 8

Jobbdag 1 av 8 avklarad √

Idag startade en lång jobbvecka med varierande arbete. Blir ganska mycket jobb nu i början i månaden eftersom jag vill och ska vara mer ledig i slutet eftersom vi ska flytta och härja runt. Idag var första dagen på nya jobbet, jag fick bara gå bakom och se hur den andra assistenten arbetade. Men allting kändes bra och jag tror det blir suveränt när jag väl har kommit in i det. Så nu är det bara vänta tills vi har flyttat så att jag kan börja plugga också, men tills dess kör vi dubbeljobb. Vet inte riktigt hur jag ska hitta plugglädjen när jag måste läsa ämnen som jag egentligen inte har någon glädje över. Men det är väl bara att bita ihop så att jag får läsa någonting kul längre fram. Har ni några tips på vad jag plugga till? Just nu är jag mest inne på marknadskoordinator, men jag har ju tidigare funderat på kriminolog och djursjukskötare. Och det finns garanterat massor av yrken som skulle kunna passa mig utan att jag vet att de finns. Så släng upp massa saker som ni tycker jag borde plugga sen när jag är klar med gymnasiet!

2 kommentarer på “Jobbdag 1 av 8

Add yours

 1. Ska du ha en sån där tuff period nu igen, var rädd om dig bara. Säg till om ni behöver/vill ha hjälp med flytten.

  Åhå, pluggdags igen, vad blir det den här gången?
  Å det är väl bara att försöka ha ”eyes on the goal” liksom, att när du är klar kan du fokusera på något roligare 🙂

  Kriminologi är roligt och intressant men inte direkt lysande sett ur arbetsmarknadssynpunkt, tyvärr.

  Gilla

  1. Det är väldigt varierande pass så det kommer gå bra, bara helgen som blir tuff när jag börjar 05.

   Fört och främst gymnasiet, har ju alla tråkämnen kvar där. Sen får vi se 🙂

   Hojtar till om vi behöver hjälp, tror vi behöver mer hjälp när vi flyttar in än ut

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: