Stjärnor i en musikvideo

För ca 1 år sen var jag väldig aktiv som statist och jag har vart med i flertalet filmer. Men där man ser mig mest är i en sketch i café bärs. En annan större statistroll jag gjorde tillsammans med hunden var i ett skolprojekt, en musikvideo åt Allyawan. Där var jag polis med hund och vi jagade busarna. Det var inte säkert att den musikvideon skulle bli den officiella och eftersom jag inte hört något eller hittat på den när jag sökt så har det fallit i glömska.

Men så kom det en dag, en måndag den tredje februari. En kommentar på min Instagram dök upp med frågan om det var jag som var med i hans musikvideo. Efter en snabb titt kunde jag konstatera att så var fallet. Hunden syndes en halv sekund och jag ungefär en sekund. Det framkom inte så bra att vi skulle föreställa poliser, men man kunde klart urskilja oss då vi skiljde oss från resterande i filmen.

Allyawan – Ta din soul

Så kul! Och min gnista för skådespeleri tändes igen. Men en sak i taget. Har precis börjat med modellandet igen. Så nu ska jag flytta, komma in i nya jobbet och börja plugga innan jag börjar söka lite roller igen.

Jag och hunden som jagar busarna. I verkligheten springer han fram till en leksak.
Jag har fångat busen och trycker upp han mot en vägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: