Spakväll med Salvequick

I samarbete med Salvequick

Arbetspass 4 av 8 avklarad. Och igår åkte hunden till sin hundvakt bara för att jag och sambon ska jobba långa pass några dagar nu. Så påväg hem efter ett 12 timmars pass så bestämde jag mig för att ta en spakväll med lite solarium, hårinpackning och lättare ansiktsbehandling. Underbart skönt och välbehövligt. En fin överraskning väntade även i postfacket. Buzzador hade skickat mig en fin fotkräm från Salvequick som jag ska få testa och utvärdera. Ska använda den två gånger om dagen i två veckor. Så resultat och åsikter kommer om några veckor.

Men det här ska inte bli något tråkigt reklaminlägg, utan ska handla om min spakväll. Hemma hos oss är allt kaos och de saker vi till vardags inte använder ligget nerpackat, så även bodylotion. Så jag gräver upp en Dove där i lådan och börjar smörja in mig. Men krämen vill liksom inte åka in i huden och jag tycker den luktar mycket starkare än vad lotion brukar göra. Tar en titt på flaskan igen och inser att jag har grävt fram tvål istället. Så det var bara att hoppa in i duschen igen och gräva fram en annan lotion. Hejja mig!

#buzzador #footrescuebuzz #salvequickfootrescue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: