Hopplöst att vara hemlös

Nu var det längesen jag skrev något, och det är inte för att jag inte vill uppdatera er vad som pågår i mitt liv just nu. Utan helt enkelt så har det inte funnits varken tid, lust eller ork. Jag är hemlös och det tar mer på psyket än vad jag trodde.

Hela helgen har vi hållt på att packa och förbereda för utflytten från vår lägenhet på Lidingö. I söndags flyttade vi ut helt och blev därmed hemlösa i två veckor tills vi får tillträde till vårat nya. Tanken var att vi skulle bo delvis hos syster, men eftersom hon kläckte ur sig ungen så sent så ville dom ha så mycket egentid som möjligt de två veckorna båda är hemma. Så just nu så bor vi alla tre nästan åt olika håll. Hacko är den enda som har ett och samma boende båda veckorna, men sen är han ju pensionär så han har inga måsten. Vi andra tvåbenta som måste jobba har fått lov att dela upp oss. Jag vill bara att dagarna ska gå.. Imorgon ska jag jobba och tanken är att jag ska pendla från Heby. Sitta i bil 1,5 h till jobbet och sen 1,5 h från jobbet. Som tur är så jobbar jag på norrsidan imorgon, så förhoppningsvis slipper jag det mesta av trafiken. Och i helgen när jag börjar 05 bor jag hos syster men sen nästa vecka då jag måste åka kommunalt till jobbet så vet jag faktiskt inte vart jag ska bo än. Det löser sig förhoppningsvis.

I början såg jag det som ett äventyr, och det hade garanterat vart ett äventyr om man inte hade några måsten. Så om ni blir hemlösa mellan två boenden någon gång, ta ut semester! Det här är bara hopplöst.

En kommentar på “Hopplöst att vara hemlös

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: