I am back!

Har ni saknat mig? Jag har saknat mig själv i alla fall! Jag är inte riktigt tillbaka, livet är som en berg och dalbanan och just nu skulle jag nog beskriva det som om jag är påväg upp för den brantaste backen i starten för att sedan åka full fart ner, ni vet när man mår som bäst i en berg och dalbana.

Så med det sagt så har jag mycket framför mig. Ny bostad som det är mycket att göra med, nytt arbete som jag inte riktigt kommit in i än, och några framtidsplaner såsom plugga och ny familjemedlem. En katt kommer det nog inte bli om jag ska lyssna på min sambo, så jag får börja kika på hund istället. Men vet inte vad jag vill ha, ena stunden vill jag ha en finsk lapphund och i andra stunden en kelpie. Kan man skaffa både ock?

Så ett kort inlägg från mig så att ni vet att jag lever, och det kommer fler. Jag lovar. Ni måste ju få se bilder på min walk in closet som jag håller på med. Har tyvärr inte tagit någon förebild. Men tänk er ett rum med gul plastmatta, smutsiga babyblå väggar och ett vitt tak som har gulnat. Håll den bilden i huvudet så ska ni få se en bild hur det ser ut nu. Men det får bli i nästa inlägg. Ha det så jävla bra tills vidare!

En kommentar på “I am back!

Add yours

  1. Klart jag saknat dig 🙂 Och ser fram emot fler inlägg och bilder på huset. Sjukt nyfiken. Och såklart även på vad det blir för ny familjemedlem 🙂 Bara kämpa uppför backen så kommer ruschen sen 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: