Lite lagom seg

Jag börjar tycka synd om mina få envisa följare som får uppdatering allt mer sällan. Men livet som radhusägare tar mycket på krafterna, speciellt när man inlett ett hälsosammare liv också.

Okej, det känns som jag testar på tusen olika metoder och jag tror jämt jag har hittat den bästa dieten för mig. Jag gillade 16-8, men det som är ohållbart är att när man får sina svackor så går det inte att hålla. Då sitter jag där med chokladkakan i handen och tycker synd om mig själv. Det jag kör nu är klassiska välbeprövade ”träna och ät rätt-metoden”. Jag har börjat gymmat igen, och cyklat med hunden. Gymmet kommer jag vara på 4 gånger i veckan, och cyklingen satsar jag på minst 2 gånger i veckan. Som vanligt är det gröt till frukost, sen smoothie till mellanmål och så hemlagad mat som måltid. Tänkte ta en förebild på mig så man kan jämföra och se om jag fått några synliga muskler om nån månad. Lägger till det på min att-göra-lista så får vi se om jag kommer ihåg att göra det.

Imorgon kommer mitt golv och min tavla på mig själv. Jag tror jag har bestämt taklampa, men har inte köpt den än. Jag har fortfarande inte tagit någon bild på rummer, ber om ursäkt för det. Det kommer! Men vi har bestämt tapet och färg till sovrummet, om min inredare godkänner det förstås. Tapeten ska vara som en fondvägg, och sen har vi den lila matta färgen på resterande väggar. Funderar på att ha i lite glitter i färgen, vad tror ni om det?

2 kommentarer på “Lite lagom seg

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: