Otippat

Som ni alla vet har jag börjat jobbat som personlig assistent. Ena sekunden är jag väldigt närgången min brukare och hjälper henne med förflyttningar och sånt medan andra sekunden så sitter jag på mitt rum och käkar äpple och dricker kaffe. Så jag har känt att det skulle vara trevligt med handsprit. Men, i samma veva som jag tänkte ordet handsprit så kom Corona och alla butiker blev soprena på handsprit. Kul va? Så jag köpte våtservetter i väntan på att hysterin skulle lägga sig.

Men så gick jag in på Börjes idag, en hästsportsaffär. Jag skulle in dit och köpa en matskål åt hunden men glömde totalt bort det och fastnade vid travsakerna istället. Saknar travet! Lite tråkigt att jag aldrig kunde satsa på det fullt ut, men jag har i alla fall testat på så nu ska jag styra in alla systerbarn på det istället.

Men vet ni, där framme vid kassan på Börjes så fanns det en korg med enbart EN handsprit kvar. Otippat? Inte skulle jag ha gått in på Börjes för att leta handsprit i alla fall 😅 Så nu klarar jag mig säkert tills hysterin är över för var en ganska stor flaska också. Så nu vet ni det, leta handsprit på hästsportsaffärer nästa gång 😉

2 kommentarer på “Otippat

Add yours

  1. Haha, så det är ditt fel 😛 Hade du inte plötsligt tänkt handsprit hade aldrig corona kommit 😉
    Mamma hittade i lilla matbutiken på hörnet vid dem.. så ja, oväntade ställen helt klart verkar det vara som har kvar det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: