Sol, värme och träning

Underbart med sol och värme. Så igår blev det en längre cykelsväng med hunden där vi avslutade med lite bad i Hällkana. Jag insåg igår att jag och hunden är mer synkade än vad jag och sambon är. Hunden och jag är inne i någon depperiod. Vi vill göra saker, men orkar inte. På morgonen vill han som vanligt gå en promenad, men sen är han helt död. Precis som jag. Och så fort det är sovdags så bara slänger han sig i sin bädd och somnar innan mig.

Men träningen och kosten går bra. Måste börja löpträna lite mer, men det blir det förhoppningsvis nu när kvällarna blir ljusare och dagarna varmare. Hade ju tänkt anmäla mig till lite lopp under året så att jag hade något mål. Men funkar ju inte direkt nu. Vad kan man annars ha som mål med sin träning? Vill gärna ha både styrka och kondition, så jag tänkte ju typ toughest eller något sånt. Men kanske finns ett sånt lopp mot hösten? Gärna något hundlopp så pälsklingen får vara med. Funderar även på luciapokalen, men känns som jag måste ha någon som lägger upp min kost och träning då. Och är inte helt hundra på att jag vill lägga så mycket pengar på en coach. Vad har ni för mål med eran träning och kost?

Hundlöpet Xtreme 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: