Öde

Igår åkte hela familjen in till gamla stan. Husse skulle köpa plastgubbar, matte ville fika och hunden vill hälsa på kollegor. Men fasiken va öde det var! Inte många människor ute och ungefär 90% av butikerna och caféerna var stängda. Så jag fick inge fika, blev lite saltlakrits och så en glass. Pressbyrån har ju halva priset på all gb glass i två veckor till så det gäller att passa på 😉 Dom har en ny magnum, typ saltkaramell eller vad det var. Den är asgod.

Men jag har inte vart utanför Stockholms län på länge. Hur ser det egentligen ut i resten av Sverige? Lika öde där också? Eller vågar sig folk ut och stödjer sina lokala butiker?

2 kommentarer på “Öde

Add yours

  1. Skulle egentligen tro det är mer öde i resten av Sverige då Sthlmarna verkar sämst på att hålla sig hemma. Man kan ju stödja sina butiker och det försöker jag göra men köper med saker hem istället. Ska se om jag kommer iväg å kan prova den där glassen i helgen 🙂

    Gilla

    1. Jo fast jag tänker att ute på landet är det ju typ redan öde, så man kanske inte märker någon större skillnad. Inte lika tydligt som man gör i Stockholm 🙂 Do it! Finns nån rosa Magnum som är helt okej också

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: