Lördag 23 maj

Jag har verkligen vart asdålig på att skriva, och flera vänner har påpekat det 😅 Men när livet är toppen så blir det inte lika mycket fokus på omvärlden, vilket är synd. Men idag blev jag så glad och pepp så kände mig tvungen att dela med mig. Min kära syster har en son på 3 månader tror jag, och jag har som plan att han ska bli en kändis. Så nu har jag tjatat på systern att söka lite jobb framför kameran, och dom fick sitt första jobb nästa vecka! Någon thrillerserie för viaplay där de ska agera barn och barnmorska. Askul! Nu ska jag bara lyckas göra honom till modell också.

Men så kommer vi ju till mitt problem, jag blir ju minst lika taggad och funderar på om jag ska börja söka lite statistjobb igen. Men jag vet att jag inte har tid, för nu har jag lagt all ledig tid till träning och anmält mig till ett gäng virtuella lopp. Vikten börjar äntligen minska och musklerna börjar synas. Fick senast igår en kommentar att jag såg tränad ut. Värmde mitt hjärta. Så vad är era bästa tips att minska suget efter något ni vill göra? Jag vill inte minska träningen så kan verkligen inte klämma in ett enda statistjobb om jag ska fortsätta må strålande. Har ju redan anmält mig till alldeles för många lopp bara för att jag inte kunde motstå frestelsen. Är typ som med choklad, har man tagit en ruta så är snart hela kakan uppäten. Hopplöst det där, varför har man inte obegränsad med tid för? Eller ännu bättre, varför kan inte världen anpassa sig efter mig?

En annan rolig sak, jag har äntligen blivit en publicerad modell i Xpression magazine. Så jag vill ju gärna stå framför kameran mera och bli publicerad fler gånger. Men det får vänta tills jag är 100% nöjd med min kropp. Då jävlar blir det massvis med fotograferingar.

En kommentar på “Lördag 23 maj

Add yours

 1. Så länge livet är toppen så lev bara på 🙂
  Du ska ju skriva när du känner för det!

  Bra plan, lycka till med fortsättningen.
  Haha, du å din tidsbrist, jag är imponerad av allt du hinner med, grymt bra jobbat. Fortsätta så men bränn inte ut dig 🙂
  Det är så roligt när man får resultat för nåt man kämpar för.

  Stort Grattis till publiceringen! Jättekul å välförtjänt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: