Minisemester

Som vanligt är jag sämst på att skriva, nu får stå ut med det. Det är som Triss, ”plötsligt händer det”.

Nog med ursäkter. Linköping. Det var där vår minisemester hade sin utgångspunkt. Jag, hunden och sambon. Skärgårdsvåfflan påvägen ner, Vimmerby på lördagen och hemfärd på söndagen. Insåg på vägen hem att det enda jag såg av Linköping var en liten bit av kanalen och en sluss. Och det var för att jag och hunden sprang där. Awesome löpdag btw, kändes som jag kunde springa hur långt som helst. Sen att hunden lura mig och inte ville springa tillbaks till hotellet det är nånting helt annat. Är det värt att åka tillbaka till Linköping för att utforska staden? Eller har vi några finare städer i Sverige som man måste besöka?

Men skärgårdsvåfflan i alla fall, absolut värt minst ett besök om ni frågar mig. Jag tog en candy crush. Dubbelvåffla med Ahlgrens bilar, fizzy bubble, vaniljglass, vit chokladsås och säkert nånting mer som jag missat. Nästa gång ska jag testa våfflan med jordgubbar, center och Nutella. Längtar redan! Och om någon skulle ha lust att hänga med mig och åka ner och äta våffla och kanske åka till Boda Borg så är det bara att säga till. Jag kan nog äta våfflor hela sommaren.

En kommentar på “Minisemester

Add yours

  1. Jag är helt klart utan minsta tvekan på att åka och käka våffla! Böda Borg e lite för fysiskt men en roadtrip lät kul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: