Järnvägen Sala – Gävle

Så jag kollade igenom bilderna på telefon och insåg att jag har glömt att berätta en sak. Troligtvis för att jag är så dålig på att skriva här. Men hemma därifrån jag kommer så har det gått en gammal järnväg och järnvägsbroarna över dalälven har bevarats. Så när nästan hela familjen var ute och cruisade i Cadillacen så lurade jag dom att vi skulle ta en sväng förbi. Och vilken fantastiskt upplevelse det var, tyckte i alla fall jag. Resten va typ nöjda med att se dom och så var dom klara, medan jag var tvungen att gå över alla broarna.

Så nu har jag ett mål. Jag ska tvinga syster min att bli en bättre löpare så att vi tillsammans kan springa hela järnvägsspåret som går mellan Sala – Gävle och är ungefär 10 mil lång. Eller kanske om vi cyklar… Vilket av alternativen får man bäst upplevelse av tror ni?

2 kommentarer på “Järnvägen Sala – Gävle

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: