Gruvdammsrundan del 1

Äntligen kom jag ut på en kortare vandring med mor. Var nog över ett år sen jag var ute sist. Men i tisdags blev det 11km av gruvdammsrundan i Sala med början i stadsparken och vi avslutade vid järndammen. Under första halvan av vandringen fick jag höra väldigt många minnen från mor. ”Där spela jag piano, och där har jag ridit” och ”på den där ön festade alla ungdomar på min tid, men inte jag. Jag var skötsam”. Hur vidare jag tror att hon var skötsam som ung eller inte låter jag vara osagt.

Mitten delen vandringen var väldigt tråkig. En stenig stig mitt inne i skogen. Ingenting att se, ingen njutfull vandring precis och stigen verkade aldrig ta slut. Men sen kom vi fram till järndammens södra sida och där gick vi längst vattnet hela vägen upp till norra sidan där vår bil väntade. Helt klart en bra vandring, och jag ser framemot fortsättningen av leden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: