Personbästa på milen

Så nöjd med gårdagens löpning, slog personbästa och på slutet fick jag sällskap av syster. Och alla vet ju att man inte kan vara sämre än sin syster så det var bara att kämpa på fastän jag var helt slut.

Jag har aldrig lyckats springa en mil non stop, och inte igår heller. Förra månaden när jag sprang tantoloppet så gick jag i mål på 1:08:41. Då fick jag ju dessutom stanna och kolla kartan lite snabbt på vissa ställen också eftersom banan inte är utmärkt. Men efter lite träning och när jag väl kunde banan så gick jag i mål på PB för milen igår, 1:03:33. 🥳 I mål väntar ju även en goodiebag och ett glas öl/cider/vin.

Jag hoppas YUC Tanto kör loppet i Augusti igen. Då är mitt mål att komma i mål under timmen och speciellt klara av att springa hela milen.

Stort grattis till mig!! Maraton nästa år kanske? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: