Fillers

När man väl gjort en skönhetsoperation vill man göra fler… Så denna gång är det läpparnas tur. Tycker att min överläpp är jätteliten så skulle vilja ha lite fillers för att få lite fylliga snygga kyssvänliga läppar.

Satt och googla runt lite vart man ska fixa dom. Har en kompis som nyligen gjort det, och hennes läppar blev asbra. Men den som gjorde det åker då alltså hem till henne och gör det på plats. Inte direkt supersterilt eller någon läkare på plats, vilket gjorde att jag tveka. Nu är ju inte fillers lika permanent som ett par bröst, men man vill ju ändå att det ska bli bra. Man vill ju inte komma ut med ankläppar 😂

Kollade upp kliniken där jag gjorde brösten, men första lediga tid där var i oktober. Så länge orkar jag inte vänta. Så snubblade in på akademikliniken. Skiljer då alltså 500kr i grundpris beroende på om man gör det i Uppsala eller Stockholm. Så jag tror jag är väldigt säker på att det blir i Uppsala. Men mer än så har jag inte googlat. Ni som gjort vad rekommenderar ni, vad ska man tänka på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: