My new life

Mitt nya liv startade igår, för typ 3e gången. Jag kommer nog aldrig bli klar med gymnasiet. Går hur enkelt som helst att plugga saker man är intresserad av. Men sen när man ska försöka sig på de ämnen man måste läsa, historia, religion, samhällskunskap osv då dör motivationen, jag gör tusen andra saker istället och jag bränner ut mig. Hur svårt kan det va?

Nu läser jag till hälsocoach och personlig tränare i alla fall. Så i slutet av maj är jag förhoppningsvis en licensierad pt. Och i slutet av maj är jag förhoppningsvis biffig och snyggare 😎 Fick inspiration från plugget igår och bytte ut gymmet mot lite konditionsträning och aktiverade alla muskelfibertyper, 1, 2B och 2X. Coolt va?! 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: