Det där med att vara smart..

Tänkte jag skulle vara smart. Gick ju sådär.

Satt på mig shorts och tshirt så fort jag vaknade. Snörade på mig löparskorna och satt på hunden sele. Nu jävlar skulle vi köra 30 min morgonlöpning ner till verkstaden för att hämta bilen som vart på service. Är bara 10 min ner till verkstaden så var tvungen att ta en omväg, genom skogen. En stig som jag inte gått sen i våras. Men då va den ju enkel att gå och ingen vegetation. Kommer in på stigen i full fart, har regnat under natten så skorna blev blöta direkt. Sen börja det svida och sticka till när jag försökte parera mellan det höga gräset. Fullt med brännässlor!

Jag fixade mina 30 min, och jag hämtade bilen. Men nu sitter jag med rödprickiga armar och ben och håller på att bli galen!

Foto: Tove Themptander
Bild helt orellevant till texten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: