Bröllop

Jag var på bröllop i helgen. Och man vill ju vara så snygg som möjligt då, gärna snyggare än bruden. Men det var ju verkligen inte möjligt med den snygga brud som gifte sig i lördags! ❤️

Jag går gärna i kort kort och urringat, helst i svart. Väldigt opassande på ett bröllop kan jag tycka. Jag slet mitt hår för att försöka hitta en lagom slampig långklänning som inte va i svart, omöjligt. Köpte en blå kortklänning som back up (som jag glömde hemma). Bestämde mig till sist för att låta en kompis syster sy upp en klänning åt mig, och den blev levererad i fredags. Jag testade den första gången några timmar innan bröllopet. Inte exakt precis som jag hade tänkt mig. Lite för mycket tyg och lite för fluffig för att jag skulle känna mig 100% bekväm. Men snygg blev den! Säg till om ni vill ha hjälp av en grym sömmerska så skickar jag er till henne 😉

Nu är det bara börja leta efter klänning till mitt gudbarn som ska döpa sig. Eller bara ta min backup klänning som inte blivit använd än 😊

2 kommentarer på “Bröllop

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: