Rallylydnad

Idag följde vi med syster och Tesla på lite rallylydnadsträning. Och vilken taggad hund! Och sämst var han.. Det märks att han har gått i pension och lämnat hjärnan hemma på hatthyllan. Så ibland längtar man ju mer än nånsin efter en kelpie med mindre drift så man slipper Hackos förväntan och överslagshandlingar. Men vad vore en hundträning utan lite hundbett.

Man blir ju alltid sugen på att träna mer hund när man väl har tagit sig iväg, så skulle inte förvåna mig om jag blir medlem i Bro-Håbo bk ikväll och börjar åka dit och träna. I sådär nån månad tills vintern kommer och sen är det för kallt att ta sig ut. Ganska skönt med en pensionär till hund ändå så ska försöka tygla min längtan efter en kelpie.

2 kommentarer på “Rallylydnad

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: