8 september

Jag bara älskar mig själv! Är otroligt duktig på att lura folk, första april borde bli min helgdag. Först för ett tag sen att jag hade börjat jobba på kriminalvården, fast det egentligen va tvådagars statistjobb. Tror faktiskt det är någon stackare som fortfarande tror att jag jobbar som det… Iaf världens roligaste statistjobb! Fick köra lite stunt och brotta ner samma kille på typ 10 tagningar. Varmt, svettigt och ett ordentligt träningspass. Resultatet kommer dock inte förän i vår på tv. Men det går snabbt, snart jul så.

Och sen lyckades jag lura folk idag när jag hade en inristat satanist stjärna på armen. Jag trodde inte folk skulle tro den va riktig, men tydligen va den väldigt välgjord. Varför jag hade det var för att en makeupartist vill träna inför vår fotografering nästa lördag. Inte stått framför kameran sen januari tror jag, så ska bli kul! Ska ut sen på kvällen och fira min födelsedag, del 1 av 2, så får se om jag behåller makeupen eller tar nåt mindre iögonfallande.

Och jag börjar bli grym på att gå i högklackat, nästan så jag vill köpa några nya par 😇

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: