15 september

3e jobbdagen idag, en kvar. Helt plötsligt känns ett dygn otroligt långt, och jag räknar nästan ner timmarna direkt jag kommer till jobbet. 23h kvar.. Fan va gött om jag hade kunnat jobbat 4 dygn på raken istället för att ha behövt haft lika lång vila emellan. Får kämpa emot rastlösheten och lägga all energi på gymmet imorgon, och plugget… 🙈 Snart prov och latinska namn på muskler och skelett är inte min starka sida. Förutom Caput, den har fastnat på skallen.

Köpte massa saker igår, både till sovrummet och lite till min walk in closet. Nu ska jag bara hitta en slav som kan hjälpa mig att sätta upp allt så jag får plats med alla mina skor. Börjar inse att jag har för få klackar, behöver flera. Så grymt snyggt att ha klackar om man kan gå i det, som jag nästan kan.

En kommentar på “15 september

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: