2 mars 2021

Fotografering

Ni vet när man får en snilleblixt och man bara vill köra all in på en gång. En sån fick jag idag. Tänk er att ni är ute och fotar vid en strand men klarblå himmel och sol. Det finns fortfarande is kvar på vattnet men inte tillräckligt säkert att gå ut på den. Ni får upp en bild i huvudet, ”fan va snygg bild det skulle bli om jag la mig på isen vid strandkanten så att det ser ut som jag är långt ut på isen”. Sagt och gjort, jag lägger mig på isen. Kallt som fan men isen håller. Allt blev lyckat trodde jag..

Tydligen blir isen väldigt blöt vid plusgrader, och jag hade bara ett par byxor med mig. Så jag fick gå med rumpan bar 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: