7 mars 2021

Sjuk

Jag brukar aldrig vara sjuk, och då menar jag aldrig. Tror inte jag har vart sjuk från jobbet på många år. Men så klart så kommer ju allt på en och samma gång.

För några veckor sen fick jag ryggskott och var mer eller mindre sängliggandes i ett par dagar. Och va hemma från jobbet en hel helg. Jag hade svårt att hitta tillbaka till träningen efter det, men när jag väl hade börjat löptränat och styrketränat igen så är det dags för första dosen av covid vaccin. Feber 2 dagar, varav hemma från jobbet i 24h. Olyckligtvis spenderade jag mina febriga dagar med en som var förkyld. Så några dagar senare blev även jag förkyld, och den verkar aldrig ge med sig.

Jag är trött och less på att vara sjuk! Tvingade ut mig på en liten fotosväng igår, men det har jag ju fått sotat för idag. Bara fortsätta inta sängläge så blir det säkert bra nån gång.

En kommentar på “7 mars 2021

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: