10 mars 2021

Första dagen på jobbet

Eller ja, inte riktigt första dagen. Men har vart sjuk så mycket nu på senaste så det känns som typ första.

Jag var ganska stolt över mig själv idag, trodde jag hade utvecklats känslomässigt. Har inte mått så toppen på senaste, inget jag tänker gå in på men ni som känner mig vet varför. I början så lindrade jag mina känslor genom att dricka 1-2 flaskor bubbel varje dag. Väldigt smidigt och jag fick nästan en förståelse varför och hur man kan bli alkoholist.

Men nu de senaste dagarna har känslorna snurrat runt i mig och min kreativa sida har slått till och jag har börjat skriva ner mina känslor med rim. Jag är inte världsbäst men det är skönt att göra något konkret med sina känslor och faktiskt få ner det i ord.

Men så till bakslaget då. Jag är fortfarande en hemsk människa när det gäller att hantera känslor hos folk runtomkring mig. Oftast så blir jag irriterad på den människan och tar större avstånd. Och jag vet hur jag egentligen borde bete mig, men det går bara inte. Speciellt när det kommer till känslor jag inte förstår. Så om ni behöver någon som lyssnar, men inte bryr sig eller rent av blir sur och ger er en mindre uppläxning. Då kan ni vända er till mig. Men om ni behöver någon som lägger bort sina egna känslor och ger er en klapp på axeln, håll er borta från mig!!

Den där sötnosen blir man iaf glad av (och den är till salu)

En kommentar på “10 mars 2021

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: