16 mars 2021

Påskpyssel

Idag åkte jag och Hacko till Heby för att beskära äppelträd. Otroligt underhållande, speciellt när träden typ aldrig har blivit beskärda så de är högre än vad stegarna är. Och medan jag klippte så gjorde Hacko sitt jobb på marken genom att strimla alla pinnar. Fantastiskt teamwork! Förutom att Hacko tog raster med jämna mellanrum för att gräva i barnens sandlåda.

Efter vi var klara var det dags att underhålla mig själv, barnen och syrran. Vi gjorde dörrkransar, påskgrupper och cake pops. Dom två förstnämnda sakerna gick helt okej, men Oreo cake pops gjorde så jag ville skjuta mig själv. Av två kakpaket lyckades det bara bli sex harar, eller ja nåt som skulle likna harar. Bättre lycka nästa gång eller nåt sånt antar jag.

För er som tycker jag har en otrolig talang för det här med påskpyssel så tar jag emot beställningar 😆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: