19 mars 2021

Träningsvärk

Idag kan vi jubla åt träningsvärken. Jag har länge haft svårt att hitta tillbaka till träningen. Har vart sjuk en del och precis när jag blivit frisk och påbörjat träningen så har jag blivit sjuk igen, hopplöst. Men nu borde det vara över, ryggskott, feber efter vaccin och förkylning. Finns det nåt mer man kan få?

Men igår var jag till gymmet och körde ett lätt pass, bland annat sumpmark och frontböj. Så nu känner jag mig extra taggad att fortsätta kötta på. Och om min baksmälla släpper nån gång så ska jag även börja springa på jobbet idag, dock med en väldig lat hund men tror det ska fungera ändå. Tror jag börjar bli pepp på livet igen, skön känsla iaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: